Om mig

Hypnos Coah

Vem är Evah?


En kvinna med en lång livsresa bakom mig, fylld av både lycka och smärta. Har uppfostrat tre egna barn men också tagit hand om andras. Har en bakgrund som socialarbetare och även åtagit mig övervakaruppdrag. Meta-certifierad kommunikolog. Licensed NLP Practitioner (Richard Bandler) även NLP och Hypnosutbildning. Har haft grupper i personlig utveckling, enskild coachning. Certfierad i EFT-ADV, är ständigt under utveckling för att bli mer komplett i mitt arbete med att hjälpa dig. Författare till boken: Ärrad av övergrepp.


Genomgick 1995 en stor operation där jag nästan gick över.Tiden stod stilla och just i detta skede fick jag möta mig själv, på en nivå jag tidigare aldrig gjort. Jag fick möta det lilla barnet inom mig, som var så sorgset och hjälplöst, men jag fick också se min enorma styrka. Det arbete jag gjorde med mig själv då, är den största gåva jag någonsin kunnat få i livet nämligen: mig själv.


Jag anser oss vara multidimensionella varelser och inte bara bestående av en kropp, alltså har jag även en inre/andlig sida. Var gränsen mellan vår själ och psykologin går är hårfin.Att arbeta med helheten och se hela dig. Att kunna möta dig där du befinner dig är viktigt för att kunna göra ett förändringsarbete.


Att hjälpa andra känns som mitt livs kall så ingenting varken operationer eller annat har kunnat hindra mig från att fortsätta.
Jag vet vad det innebär att kämpa mot alla odds. Jag vet vad det innebär att bära sorg. Jag vet också hur det känns att bära det inom sig och inte visa det utåt, men jag vet också att vi alla har en enorm styrka inom vi bär på och det är just den jag vill hjälpa andra att finna. Vi kan finna den tillsammans.

Sagt om Evah   

.


Fick våren 98 en infarkt på jobbet jag överlevde men när jag gick förbi där det hade hänt kom det starka känslor av rädsla och ångest. Jag upplevde situationen om och om igen. Kunde inte bli av med rädslan. Senare under hösten 1998 åkte jag till Umeå för en kranskärlsröntgen som gick helt fel. Mitt liv höll på att ta slut då, det blev akut operation av hjärtat.Det var ett trauma som gjorde att när jag skulle berätta för någon började jag jämt att gråta. Det pågick några år tills jag träffade Eva o hon erbjöd sig att hjälpa mig bli av med det.


2012 träffades vi och hon gjorde en behandling på mig, blev mycket gråt först för mig och som avtog mer o mer under behandlingen.Detta har hjälpt mig oerhört mycket så att jag kan prata helt obehindrat om det nu och mina rädslor för en ny infarkt är borta.

Ett stort varmt tack för din proffsiga hjälp. Kram


Peter Önnerud

__________________________________________________


Förnekade och tryckte ner min könsidentitet under många år, för att passa in. Jag levde inte.Min familj skämdes över mig och stötte ut mig. Blev både hånad och slagen blodig flera gånger. Jag var på väg att avsluta mitt liv, när jag kom i kontakt med Evah som med stort engagemang fick mig att förstå att det inte var mig det var fel på utan dem som inte kunde acceptera den jag är. Jag fick livet tillbaka och är evigt tacksam. Nu har jag partner och känner mig både trygg och lycklig. Äntligen. Tappa aldrig hoppet


Tack Evah,jag  trodde inte sådana som du fanns


Olga fd Oscar

__________________________________________________


För att växa och bli mer hel så måste man möta sej själv. Att göra det ensam kan vara svårt. Att ha ett tredje perspektiv på sej själv är ett sätt. Att ärligt kunna se sanningen själv kan var svårt att acceptera. Evah var en av de första som levererade sanningen till mej och hjälpte mej att starta min egen process.


Trots att tiden ibland kan vara knapp så tar denna fantastiska människa sej tid att lyssna och ge goda råd i livskriser eller stagnationer av olika slag. Jag är ödmjuk för det sätt Evah tar sej an mej och många andra med ett osjälviskt sätt utan tanke på sin egen hälsosituation. Det har mycket att lära till andra. Respekt är inte något man skaffar. Det är något man förtjänar när man själv ger det.

Evah har mitt fulla stöd och jag högaktar en sådan själ.


Per-Erik Lyggemark


__________________________________________________


Evah är min mentor, min ängel.Jag vet ärligt talat inte om jag hade orkat ta mig igenom livet dit jag är idag om det inte hade varit för henne, hennes tid, lyssnande, tålamod och sin uppriktiga vilja att hjälpa.


Lotta Borg

__________________________________________________


Varje gång jag inte vet vad jag ska tänka, känna eller besluta så ringer jag henne och får råd och ibland slår jag ifrån mig och säger - Nä, inte så! Du förstår inte! Men så går det någon dag och rösten inom mig bekräftar vad Evah redan sagt. Har aldrig tagit emot ett råd eller en vägledning från Evah som inte stämmer, måste jag erkänna.


Hon fick mig att lära mig hur man släpper gamla relationer och går vidare. Att även konflikter mellan andra och mig, håller mig kvar i något som jag trodde jag lämnat ifrån mig.Med Evahs råd och vägledning har jag lärt mig att våga lita mer och mer på min egen intuition, inre röst och styrka.

Hon är en dörröppnare till vår inre styrka, vår andlighet och en guide här på jorden med kontakt med de sfärer som vi inte kan "se" men många gånger känna.


Mvh Maria


__________________________________________________


Evah har varit ett enormt stöd för mig under en av de jobbigaste perioderna i mitt liv. Hon gav mig hoppet tillbaka på livet och tilltron på mig själv. Hennes styrka var/är att hon kunde verkligen förklara hur saker och ting fungerar i livet och gav mig de verktyg som jag använde så att jag kunde bli en hel människa igen.

Den kunskap hon har är som en oas i öknen där man kan/kunde få påfyllning och vila för att ge sig ut igen.

Evah var inte bara den som tröstade, hon kunde vara hård också och sparka mig i baken så att jag öppna mina ögon för att se hur jag försökte lura mig själv.


Tack än en gång Evah för ditt stöd och din visdom.


Richard Carlsson

__________________________________________________