Hypnos

Hypnos Coah

Hypnos NLPNLP står för Neuro Linguistisk Programmering. Det är inte så avancerat som det låter. Det handlar helt enkelt om att hjärnan är programmerad och kan programmeras om, för att nå just dit du vill. Du kan tänka dig hjärnan som en liten dator. Du har matat in programmet och kanske upplever du, att där finns vissa störningar/felprogrammeringar du vill ändra på. Hur många år har vi inte programmerat vår hjärna med negativa tankar om oss själva? Nu har vi möjlighet att börja om med just det vi vill och det som stärker oss istället.


Jag anser inte det räcker med positivt tänkande utan det måste göras en förändring på ett helt annan nivå för att få hållbart resultat. Då finns flera sätt att jobba på, Under hypnos kan vi eliminera negativ programmering mycket snabbt.


Hypnos kan göras i olika former. I den hypnos jag jobbar med kommer du hela tiden vara medveten om vad som händer, då jag tror på att den största effekten får vi när vi är medvetna. När vi är medvetna kan vi njuta av upplevelsen av det som händer inom oss. Under hypnos förstärks dina sinnen och du är fullt medveten om vad som händer både i rummet och inom dig. Det är också så att du aldrig får upp mer än du kan hantera. Det ser ditt undermedvetna till.


Detta är så kraftfullt att människors liv totalt kan förändras. Det är du som bestämmer vad du vill ha fram.Du berättar vad du vill ha hjälp med och vad du vill uppnå.


En investering för livet och dig själv


När du tagit beslutet på var du vill ha till en förändring kommer du att få sitta i fotöljen och slappna av för att sluta dina ögon.


Ett par behandlingar bör räcka för att du skall känna klar förbättring